About

JAWATANKOSONGKERAJAAN.NET merupakan portal weblog yang memaparkan info-info terkini jawatan kosong di Malaysia secara amnya. Ia mula di tubuhkan pada tahun 2019. Segala info-info jawatan kosong diambil atau bersumber dari laman-laman website atau portal kerajaan, swasta dan sebagainya. Kami sentiasa menyediakan dan mengemaskini info terbaru jawatan kosong yang telah pihak majikan iklankan pada laman website mereka atau pada portal-portal lain seperti JobsMalaysia, Jobstreet, laman-laman rasmi kerajaan seperti Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), portal laman rasmi kementerian dan sebagainya.

MATLAMAT:

Kami bermatlamat untuk terus komited dalam menyalurkan informasi berkaitan dengan peluang pekerjaan yang terdapat di Malaysia khususnya kepada pencari kerja. Pihak kami juga sentiasa komited dalam menyalurkan dan memudahkan pencarian jawatan kosong yang paling popular, lalu diposkan pada weblog kami. Kami juga bermatlamat untuk terus menerajui dalam sumber info jawatan kosong di tangga teratas dan meyalurkan info secara PERCUMA.

KERUGIAN:

Pihak kami adalah sama sekali tidak akan bertanggungjawab diatas segala bentuk kerugian samada dalam bentuk yang melibatkan kerugian kos, masa dan ketepatan maklumat yang disiarkan pada laman  ini.

KOMEN:

Pihak kami juga adalah sama sekali tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen-komen yang ditinggalkan pada laman weblog ini, ia adalah menjadi tanggungjawab pemilik itu sendiri.

PENAFIAN:

Setiap gambar didalam laman sesawang ini adalah gambar hiasan dan ianya berada di public domain. Jika anda adalah pemilik gambar dan tidak mahu gambar anda dimasukkan dilaman kami anda boleh terus menghubungi kami.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan membina, pertanyaan atau ingin memaklumkan info terbaru jawatan kosong kepada kami, sila hubungi kami (klik disini).