Jawatan Kosong di Jabatan Perikanan Malaysia ~ Unit Komunikasi Korporat Permohonan Terbuka Lelaki & Wanita | 01 Mac 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Perikanan Malaysia | Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Kami hanya menyiarkan semula informasi ini sebagai panduan bagi memudahkan anda membuat permohonan jawatan kosong terbabit. Untuk memohon sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah

Nama Majikan: Jabatan Perikanan Malaysia
Lokasi Kekosongan: Seluruh Negeri
Tarikh Tutup Permohonan: 01 Mac 2019

Maklumat Jawatan Kosong:
Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:

1. Pekerja Sambilan Harian / Bahagian Komunikasi Korporat

Bagaimana Memohon:
Permohonan kerja kosong baru di atas boleh dilakukan secara online. Sila ikut arahan seperti di bawah.

P/s :: Semua permohonan adalah SULIT dan hanya calon yang disenaraipendek sahaja akan dihubungi. Permohonan tuan/puan adalah dianggap TIDAK BERJAYA sekiranya tidak menerima sebarang maklumbalas daripada majikan selepas 3 BULAN dari tarikh iklan ditutup.

0 Response to "Jawatan Kosong di Jabatan Perikanan Malaysia ~ Unit Komunikasi Korporat Permohonan Terbuka Lelaki & Wanita | 01 Mac 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel